Tenim moltes ganes de gaudir l'estiu i de fer-ho amb totes vosaltres! Hem preparat un munt d'activitats perquè infants i joves puguin passar-ho genial aquestes vacances. Camps de treball, camps locals, casalets, colònies, rutes... escull la teva!
CASALS D'ESTIU PELS POBLES
Aquest estiu coneixerem la gran família dels Qualis! Aquests personatges ens acompanyaran durant totes les setmanes del casalet i amb ells viurem aventures fantàstiques! Coneix-los i realitza la teva inscripció. 


 
CASAL COOPERATIU TALLADELL
Un espai de joc lliure on experimentar amb l'art, les emocions i la natura aprenent a respectar-nos i a conviure a través dels valors cooperatius. La família dels Qualis també ens vindran a veure al Talladell!

CASAL ESTIU ESPORT TÀRREGA
Si t'agrada l'esport aquest és el teu casal!
Una proposta dirigida a infants de 6 a 12 anys on, a través de la pràctica esportiva, treballarem els valors de l'esport com el treball en equip i la superació personal. 
CASAL VEDRUNA TÀRREGA
El malvat WiiStation ha esborrat totes les històries del gran llibre dels contes i ara el món està a punt de quedar-se sense contes! Casal especialment destinat als alumnes de l'Escola Vedruna, però obert també a tota la pobació.


Com són els nostres casals?

Entenem l'educació no formal com un espai d'educació en valors, un temps de creixement personal, creatiu, d'aprenentatge i sobretot divertit.

Per això, volem oferir als infants l'aventura de créixer i aprendre treballant en equip per a que esdevinguin persones solidàries, respectuoses i compromeses amb la societat. Treballem per uns casals socialment responsables, de proximitat, respectuosos amb el territori i sostenibles amb el mediambient, que fomentin la creativitat, la participació dels infants i els hàbits saludables.