Hola famílies! Com cada any us hem preparat diferents eixos d'animació i casals temàtics dirigits a infants de totes les edats. Alguns compten amb activitats en anglès o amb cursets de piscina o treballen especialment els valors cooperatius i el contacte amb la natura. Podeu fer les inscripcions per setmanes i planificar-vos l'estiu a la vostra mida!
 
CASALS D'ESTIU PELS POBLES
Aquest estiu coneixerem la gran família dels Qualis! Aquests personatges ens acompanyaran durant totes les setmanes del casalet i amb ells viurem aventures fantàstiques! Coneix-los i realitza la teva inscripció. 


 
CASAL COOPERATIU TALLADELL
Un espai de joc lliure on experimentar amb l'art, les emocions i la natura aprenent a respectar-nos i a conviure a través dels valors cooperatius. La família dels Qualis també ens vindran a veure al Talladell!

CASAL ESTIU ESPORT TÀRREGA
Si t'agrada l'esport aquest és el teu casal!
Una proposta dirigida a infants de 6 a 12 anys on, a través de la pràctica esportiva, treballarem els valors de l'esport com el treball en equip i la superació personal. 
CASAL VEDRUNA TÀRREGA
El malvat WiiStation ha esborrat totes les històries del gran llibre dels contes i ara el món està a punt de quedar-se sense contes! Casal especialment destinat als alumnes de l'Escola Vedruna, però obert també a tota la pobació.


Com són els nostres casals?

Entenem l'educació no formal com un espai d'educació en valors, un temps de creixement personal, creatiu, d'aprenentatge i sobretot divertit.

Per això, volem oferir als infants l'aventura de créixer i aprendre treballant en equip per a que esdevinguin persones solidàries, respectuoses i compromeses amb la societat. Treballem per uns casals socialment responsables, de proximitat, respectuosos amb el territori i sostenibles amb el mediambient, que fomentin la creativitat, la participació dels infants i els hàbits saludables.