INFORMACIO BÀSICA CASAL DE TORNABOUS
Fes la teva inscripció

PREUS PROMOCIONALS FINS EL 12 DE JUNY!


DATES
Del 27 de juny al 29 de juliol

ESPAI
Pendent de confirmar

EDATS
Casalet i minicasalet de P1 a 6è


HORARIS
Matí de 9h a 13h


ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
De l'11 al 29 de juliol es realitzaran cursets de natació de dilluns a dijous per infants inscrits al casalet de matí. Divendres hi haurà bany lliure. (cursos: de p3 a 6è)
De l'11 al 29 de juliol de les 13h a les 13:45h, s'oferiran cursets de natació de dilluns a dijous per infants no inscrits al casalet de matí. Aquesta activitat s'oferirà per infants de 1r a 6è.TARIFES  CASAL


SETMANES            MATÍ        COST SETMANA        


1                             59,5€                59,5€                       


2                               117€                 58,5€                          


3                           172,5€                57,5€                   


4                              226€                56,5€                    


5                           282,5€                56,5€                                
 


*Les setmanes que els infants del casalet facin cursets de natació, el preu serà de 5€ més la setmana.
*El preu de la natació de les 13h a les 13:45h serà de 24€ la setmana per als infants no inscrits al casalet de matí


 

EIX D'ANIMACIÓ MINICASALET I CASALET
Aquest estiu fa 10 anys que Quàlia va oferir Casals d’Estiu per primera vegada. Per celebrar tot el camí recorregut, proposarem un eix molt especial! L’eix de l’Estiu 2022 es basarà en recordar el recorregut de tots els estius, i ens acompanyaran tots els personatges que han protagonitzat les aventures de petits i grans dels Casals de Quàlia al llarg d’aquests 10 anys. Folklore i cultura, contes educatius, viatge entre galàxies, un follet molt distret, súper-herois i súper-heroïnes, el regne del Cap de Trons, el joc del Qualianji, salvem la Terra dels malèfics de l’escalfament global, el món dels Qualis… Una setmana, mil aventures!

Innovarem amb noves activitats i recuperarem les activitats estrella de cada any! Ens endinsarem en aventures, reptes i missions que ens proposarà cada personatge setmana a setmana.

Al mini-casalet es proposa una estructura dissenyada per atendre a les necessitats tan específiques d’aquesta edat. L’estructura del dia és diferent a la que es segueix en edats més avançades, ja que compta amb dues pauses per temps lliure, descans i “pati”. Les activitats tenen com a objectiu desenvolupar l’estimulació multi-sensorial a través d’activitats de lliure expressió i manipulació de material divers, connexió amb l’entorn a través de contes i fantasia, desenvolupament inicial individual, entre d’altres.

 

1. Acceptem infants de cursos de P3 a 6è.

2. Descompte del 5% a cada un dels germans.

3. Descompte del 5% si vens les tres setmanes.

4. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè el Casalet i/o les acollides puguin obrir, en cas que no es pugui realitzar s’avisarà a les persones afectades.

5. S’ha de fer la inscripció per l’aplicatiu de Quàlia: app.lleurequalia.cat.

6. Hi haurà l’opció de fer el pagament en dues vegades.

7. Preus promocionals fins el 12 de Desembre. A partir del dia 13 s’augmentaran un 10% els preus.

8. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

9. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no segueixin les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment.

10. Quàlia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

11. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 12 de desembre es retornarà el 100% de l’import. Del 13 al 22 de desembre es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 23 de desembre, un cop iniciada l’activitat només es retornarà el 25% de l’import.

12. No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals.

13. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.

14. Per qualsevol dubte podeu trucar a la coordinadora de Quàlia o enviar un correu a casals@lleurequalia.cat