INFORMACIO BÀSICA DELS CASALS DE SIDAMON
PREUS PROMOCIONALS FINS EL 9 DE JUNY!

DATES
Del 26 de juny al 2 de setembre de 2023

ESPAI
Menjador de l’escola i poliesportiu

HORARIS
Matins de 9:00h a 13:00h
Acollida de matí de 8:30h a 9h
Menjador amb carmanyola de 13h a 15h
*el minim per poder-se fer el menjador és de 6 infants

EDATS
Casalet: de I3 a I5

Estiu esport: de 1r a 6è
ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
Piscina cada dia de 12h a 13h
Cursets de natació 
TARIFES  CASAL
Nº SETMANES PREU EMPADRONATS PREU NO EMPADRONATS
1 38,50€ 48,50€
2 75€ 95€
3 109,50€ 139,50€
4 142€ 182€
5 177,50€ 227,50€
6 213€ 273€
7 248,50€ 318,50€
8 284€ 364€
9 319,50€ 409,50€
S'esta mirant d'oferir cursets des de l'Ajuntament. Us avisarem si finalment es poden dur a terme
L’Ajuntament subvenciona 10€/setmana als infants empadronats

 
ACOLLIDA I MENJADOR HORARI PREU
Acollida matí 8:30h a 9h 6,5€/setmana
Menjador amb carmanyola 13h a 15h 19€/setmana

CASALET

Aquest estiu, ens convertirem en pirates i navegarem pels mars i els oceans més apassionants del planeta!
Serem els guardians del tresor més preuat del món... la GAIA, l'equilibri de la Terra! 
Però... atenció! El malvat Capità Melic ens el pendrà! Amb la Pirata Spiga, el Pirata Kòdul i el Lloro Kiri, navegarem pels mars i els oceans més apassionants del planeta per recuperar aquest tresor!
Setmana a setmana, superarem missions i reptes per trobar els diferents elements que permeten l'equilibri de la terra: Aire, Aigua, Foc, Terra i Amistat. 
Cada setmana girarà al voltant d’un d’aquests elements, i amb activitats com gimcanes, excursions, activitats artístiques, dinàmiques de grup, bicicletades, treballarem valors com el companyerisme, el respecte, la consciència ambiental, tot endinsant-nos a l’aventura de la recerca de la Gaia!


ESTIU ESPORT

El Casal esportiu vol fomentar l’accés a la pràctica esportiva entre els nens i nenes, a més de promocionar l’educació, la integració i la cohesió social a través de l’esport.
Es practicaran tot tipus d’esports per tal de fer una petita introducció de una gran varietat d’esports diferents: Handbol, voleibol, béisbol, hoquei, atletisme, croquet, petanca, l’skate, bici, padel… i també per aquells esports no tan coneguts com els korfball, curses d’orientació, geocaching, jocs tradicionals, esports adaptats…


1.    Acceptem infants de cursos de I3 a 6è. 

2.    En cas de germans s’aplicarà un 5% descompte a cada germà. 

3.    10% descompte a les colònies de Quàlia (torn 3 i 4) si fas ús de 4 setmanes de casalet.

4.    Hi ha l’opció de fer el pagament en 2 vegades.

5.    Preus promocionals fins el 9 de juny omplint la INSCRIPCIÓ. A partir del dia 10 s’augmentaran un 10% els preus.

6.    Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè el Casalet pugui obrir, en cas que no és pugui realitzar es trucarà a les persones afectades.

7.    En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 4 de Juny es retornarà el 100% de l’import. Del 5 al 25 de Juny es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 26 de Juny, un cop iniciada l’activitat, només es retornarà el 25% de l’import per tal de cobrir les despeses de coordinació, material adquirit i costos de gestoria i monitoratge.

8.    No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

9.    Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment. 

10.    Quàlia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

11.    No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals.

12.    En cas que l'infant no assisteixi dies puntuals del Casal, no es retornarà l'import dels dies no assistits, degut a que el casal ja estarà en ple funcionament i les seves despeses consolidades. 

13.    La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.