ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESCOLA EL SITJAR DE LINYOLA
Benvolguts/des mares i pares, des de l’AFA i Quàlia us fem arribar la proposta d’activitats extraescolars pel curs 2023 - 2024. Consulteu el funcionament de cada activitat, els preus i horaris i realitzeu la inscripció i pagament online.
OFERTA D'ACTIVITAS EXTRAESCOLARS

Iniciació al tennis el Sitjar
Us presentem una nova extraescolar que donarà molt a parlar. INICIACIÓ AL TENNIS. L’Àlex, amb tota l’experiència que té, aterra a Linyola amb ganes d’ensenyar i transmetre als vostres fills/es els aspectes tècnics del tennis i els seus valors. Si vols que el teu fill/a aprengui a jugar a tennis d’una forma divertida aquesta és la teva extraescolar. Mínim de 5 nens/es i màxim de 8 nens/es per classe.
* Mínim de 5 alumnes i màxim de 8 alumnes per grup
* Els hi deixem la raqueta en el cas de que no en tinguin
INSCRIPCIONS A 658 620 086 ?
Multiesports El Sitjar
Activitat plena d’experiències motrius on s’aprenen la tècnica i la tàctica de diferents esports. El joc serà el protagonista indispensable, ja que gràcies a aquest, els nostres alumnes poden assolir un millor coneixement dels continguts que se’ls hi presenten. Es fa acompanyament de l'escola a la poliesportiu per part de la monitora.
Atletisme El Sitjar
Activitat per apropar la pràctica de l'activitat atlètica als infants de P3 a 6è de la mà de l'A.A. Xafatolls. Per inscriure-us a l'activitat responeu el següent formulari: https://forms.gle/LRUePCodp1JTorfq6
Bàsquet
És una activitat que vol fomentar un estil de vida saludable, també treballar les habilitats motrius bàsiques mitjançant diferents jocs i activitats lúdiques relacionades amb els moviments tècnics del bàsquet. Es tracta d’una iniciació a aquest esport amb el qual es fomenta el treball en equip i la presa de decisions.
Patinatge
Activitat on els infants aprenen a moure’s amb un medi nou (els patins) d’una forma lúdica i a través del joc. Esport que aporta molts beneficis, tant físics com artístics i/o motricitat. El participant aprendrà a moure el cos i desplaçar-se sobre rodes, tant si són patins de 4 rodes com patins  en línia.
Escacs
Extraescolar a càrrec de l'acadèmia Israel. Juga i practica escacs potenciant la memòria i la capacitat de concentració, des de la diversió i la màgia del joc. La naturalesa intel·lectual del joc ajuda a desenvolupar les capacitats intuïtives i estratègiques del nen/a en un entorn de respecte i educació. També potencien l’augment de la capacitat d’atenció i concentració, la millora de raonament lògic i de la memòria. Aprendre a estar en silenci serveix per fomentar i reforçar l’adquisició dels hàbits d’estudi i, en conseqüència incideix positivament en la millora del rendiment escolar
Anglès Punt Study
L'objectiu principal és que els infants millorin el seu nivell en la llengua anglesa, sempre centrant-nos en l'expressió oral, el joc i l'aprenentatge útil. Activitat realitzada a la mateixa escola. Inscripcions: https://forms.gle/7XhzscMAsEM9mSEQ9 
Dansa moderna
Classes musicals que combinen la gimnàstica i el ball a través del joc. Milloren la concentració, la confiança en un mateix, augmenten el metabolisme i milloren la coordinació. Ballant al ritme de tota mena de músiques s'aconseguirà millorar la coordinació, la flexibilitat, experimentar diferents formes i possibilitats de moviment i sobretot riuran una bona estona sense parar de moure el cos. 

EXTRAESCOLARS LINYOLA
HORARI DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
8:00 - 9:00 ACOLLIDA ACOLLIDA ACOLLIDA ACOLLIDA ACOLLIDA
12:30 - 13:30 ESCACS AMB ACADÈMIA ISRAEL
3r a 6è
       
12.45 - 13.45   TENNIS
I5
TENNIS
1r i 2n
TENNIS
3r i 4t
TENNIS
5è i 6è
16:30 - 17:30 PATINATGE ARTÍSTIC
I3-2n
(Poli)
MULTIESPORTS
I3-2n
(Poli)
BASQUET PRIMÀRIA
1r-6è
(Escola)
DANSA MODERNA
I3-2n
(Escola)
ATLETISME XAFATOLLS I3-6è (camp de futbol gespa)
  Anglès PUNT STUDY
I4
(Escola)
Anglès PUNT STUDY
I5
(Escola)
Anglès PUNT STUDY
I3
(Escola)
 
17:30 a 18:30h   Anglès PUNT STUDY
1r
(Escola)
Anglès PUNT STUDY
2n
(Escola)
Anglès PUNT STUDY
3r
(Escola)
 
16:30 - 19h ACOLLIDA ACOLLIDA ACOLLIDA ACOLLIDA ACOLLIDA

Activitats gestionades directament per l'AMPA: Per apuntar-s'hi s'ha d'anar a la descripció de l'activitat
ACTIVITATS DE GESTIÓ EXTERNA
 Preus promocionals fins el 12 de setembre, a partir del 13 de setembre totes les activitats augmentaran 2€.

PREUS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS QUÀLIA

 
ACTIVITATS PREU

Activitats 1h

18€

*Les quotes de les extraescolars estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició. Els pagaments seran mensuals i iguals cada mes de octubre a maigLes quotes estan compatibilitzades en el global de l'any, igual que la quota de desembre, gener, o el mes de setmana santa no es veu reduïda la quota, es fa quota fixa repartida pel cost global.
 
*Per tal de vetllar per la qualitat i la continuÏtat del monitoratge, no es fa retorn de la quota un cop iniciat el mes. I es demana el compromís trimestral

*Cal estar al corrent de la quota anual de l'AMPA per apuntar-se a les extraescolars.
 
PREUS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS EXTERNES
 
ACTIVITATS PREU
Escacs amb acadèmia israel (3r a 6é) 22€
Atletisme xafatolls I3 a 6é (camp de fútbol gespa) 10€/mes
Anglès PUNT STUDY 30€/mes + 12€ material inici curs

Tennis

28€

*Les quotes de les extraescolars estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició. Els pagaments seran mensuals i iguals cada mes d'octubre a maig. Les quotes estan compatibilitzades en el global de l'any, igual que la quota de desembre, gener, o el mes de setmana santa no es veu reduïda la quota, es fa quota fixa repartida pel cost global.

*Per tal de vetllar per la qualitat i la continuÏtat del monitoratge, no es farà retorn de la quota un cop iniciat el mes i es demanarà un compromís trimestral.

 
PREUS ACOLLIDES
ACOLLIDA PREU
Matí de 8-9h 29€/mes
5€ puntual
Tarda de 16:30-19h 60€/mes
9€ puntual
Tarda 2 dies/setmana 16:30-19h 30€/mes
*Cal indicar els dies a l'apartat d'observacions quan feu la inscripció
*Cal estar al corrent de la quota anual de l'AMPA per apuntar-se a les acollides.

*Com en les extarescolars, les quotes d'acollida estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició. Els pagaments seran mensuals i iguals cada mes de setembre a juny. Les quotes estan compatibilitzades en el global de l'any, igual que la quota de setembre, desembre, gener, juny o el mes de setmana santa no es veu reduïda la quota, es fa quota fixa repartida pel cost global.

*La quota fixa es cobrarà sencera, indepentdentment dels dies que se'n faci ús. Teniu l'opció de canviar a quota puntual abans d'iniciar el mes.
 
 
 
  
INICI ACTIVITATS

Les activitats s'iniciaran el dilluns 2 d'octubre (sempre i quan es compleixi el mínim d'inscrits, en cas contrari avisariem a les famílies afectades de la NO realització de l'activitat) . Les activitats finalitzaran el divendres 31 de maig. Les acollides començaran el 6 de setembre i s'acabaràn el 21 de juny.


FUNCIONAMENT

Cal ser membre de l'AFA

La inscripció es realitzarà a través de la app a principi de curs i serà vàlida per tot l’any. Si hi ha algú que es vulgui canviar o esborrar de l’activitat podrà fer-ho abans de començar el següent trimestre posant-se en contacte amb Quàlia o a través del seu usuari a la app. S'avisarà abans de passar la quota del primer mes del següent trimestre.

Les quotes d'extraescolars estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició. Els pagaments seran mensuals i iguals cada mes, d'octubre a 31 de maig.

El període de preus promocionals durarà fins el dia 12 de setembre. Les inscripcions que es facin a partir d'aquell dia augmentaran 2€. 

La primera setmana d’activitats, es podrà assistir a la classe de prova gratuïtament sempre que la família interessada truqui a Extraescolars Quàlia 687763877 o enviï un correu a extraescolars@lleurequalia.cat per reservar la plaça. La família també podrà parlar amb els monitors/es i mestres de cada activitat.


SEGUIMENT DE L'ALUMNE/A

Recordem que Qualia fa un seguiment pedagògic de cada una de les activitats que realitzem a l’escola. Els alumnes que participin a les activitats realitzades per Qualia rebran un informe de seguiment de l’activitat (per Nadal i a final de curs). A excepció de les activitats de gestió externa.


INSCRIPCIÓ I APLICATIU DE QUÀLIA

Podeu fer la inscripció a través de la APP/WEB https://app.lleurequalia.cat/ allà us haureu de registrar i crear un usuari des del qual podreu gestionar totes les extraescolars dels vostres fills o filles (altes, baixes, rebuts, canvis, etc.).

A banda d’inscriure-us a les activitats i gestionar totes les extraescolars dels vostres fills o filles (altes, baixes, rebuts, canvis, etc.) a través del vostre compte d’usuari, també podreu veure-hi les fotos que els monitors/es publiquin!