ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESCOLA EL SITJAR DE LINYOLA
Benvolguts/des mares i pares, des de l’Ampa i Quàlia us fem arribar la proposta d’activitats extraescolars pel curs 2021 - 2022. Consulteu el funcionament de cada activitat, els preus i horaris i realitzeu la inscripció i pagament online. Recordem que els pagaments son mensuals, però de compromís trimestral.


Mesures Covid
En tot moment es respectaran les mesures preventives i de seguretat i higiene que marca el Departament.

*Les activitats i el funcionament es poden veure afectats per com avanci la situació del COVID.
En cas que el servei es vegi interromput per causes del Coronavirus, es retornara la part proporcional de la quota pagada per tal de cobrir les despeses de coordinació, material adquirit i costos de gestoria monitoratge.
OFERTA D'ACTIVITAS EXTRAESCOLARS

Bàsquet
Es una activitat que vol fomentar un estil de vida saludable, també treballar les habilitats motrius bàsiques mitjançant diferents jocs i activitats lúdiques relacionades amb els moviments tècnics del bàsquet. Es tracta d’una iniciació a aquest esport amb el qual es fomenta el treball en equip i la presa de decisions.
Motooffroad
Descobreix el món de les dues rodes pilotant motos elèctriques especialitzades, apte per infants de 5 a 12 anys. ( depèn altura). Inici extraescolar 15 de setembre, fer preinscripció a https://forms.gle/D7xts4parYog8kqd9
Gimnàstica rítmica
A la gimnàstica rítmica s'executen diferents rutines amb diferents aparells com són les pilotes i els aros. Els infants treballaran la coordinació, la flexibilitat i a resistència. Amb aquesta activitat es treballaran diferents valors com la companyonia, el respecte i la constància.
Atletisme
L'activitat consisteix en iniciar i donar a conèixer totes les modalitats de l'atletisme. Aquestes són velocitat, llançaments, salts, resistència de forma jugada,... i també fem incidència en desenvolupar les capacitats físiques i habilitats motrius i coordinatives i d'equilibri dels nens i nenes.
Experiments
Amb l’extraescolar d’experiments es vol atançar la ciència i fomentar la ciència entre els més joves. Els nens i nenes observaran i experimentaran de forma directa amb tots els elements que els envolten.
Multiesports
Varietat molt rica d’experiències motrius on s’aprenen aspectes tècnics i tàctics de diferents esports. El joc serà el protagonista indispensable de totes les sessions, ja que gràcies a aquest, els nostres alumnes poden assolir un millor coneixement dels continguts que se’ls hi presenten.
Patinatge
Activitat on els infants aprenen a moure’s amb un medi nou (els patins) d’una forma lúdica. Esport que aporta molts beneficis, tant físics com artístics i/o motricitat. El participant aprendrà a moure el cos i desplaçar-se sobre rodes, tant si són patins de 4 rodes com patins  en línia.
Escacs
Extraescolar a càrrec de l'acadèmia Israel. Juga i practica escacs potenciant la memòria i la capacitat de concentració, des de la diversió i la màgia del joc. La naturalesa intel·lectual del joc ajuda a desenvolupar les capacitats intuïtives i estratègiques del nen/a en un entorn de respecte i educació. També potencien l’augment de la capacitat d’atenció i concentració, la millora de raonament lògic i de la memòria. Aprendre a estar en silenci serveix per fomentar i reforçar l’adquisició dels hàbits d’estudi i, en conseqüència incideix positivament en la millora del rendiment escolar
Mecanografia / Infomeca
En aquesta activitat aprendrem a fer ús del teclat de l'ordinador. Millorarem la velocitat, el coneixement i la pràctica de documents bàsics, l'ús de paper de còpia i tabulacions, consolidant així els coneixements que es van adquirint.
Robòtica

Taller de robòtica educativa en anglès a partir de la construcció de robots de Lego. L'activitat la duu a terme l'acadèmia Smart School. Totes les activitats es plantegen a partir de dinàmiques creatives i en petits grups, en un entorn de cooperació per superar els problemes plantejats amb el guiatge dels monitors.

Natació
A càrrec de la piscina coberta de Mollerussa. Cursets de natació per a tots els nivells on els infants poden practicar i divertir-se dins l'aigua, es treballa la resistència, la coordinació, la destresa psicomotriu guanyant seguretat dels infants dins de l'aigua.
Aerodance
Curs destinat a iniciar-se o perfeccionar el ball modern.
Defensa personal
Amb aquesta activitat pretén ser una introducció dins la pràctica de les arts marcials i de la defensa personal. Es treballarà la coordinació i s'aprendran els conceptes bàsics de defensa personal.
Anglès/Robòtica New Green Valley
Activitat dual en la qual incorporem la robòtica en l’aprenentatge de la llengua anglesa. Sempre centrant-nos en l'expressió oral, el joc i l'aprenentatge útil. Inscripcions + info Teresa Folguera 676647093.
Anglès Punt estudi
L'objectiu principal és que els infants millorin el seu nivell tan de comprensió com d'expressió oral en la llengua anglesa en un ambient agradable.
Hoquei Linyola
L’hoquei patins es un esport on els nens i les nenes juguen i competeixen, fomentant la igualtat i el respecte per tothom així com els valors propis del treball en equip: esforç, companyerisme, responsabilitat per un mateix i pels demés, disciplina, treball conjunt, ganes de superació i actitud positiva.
Teatre
Vine a fer teatre! per a nens i nenes de P4 fins a 6è! Es treballarà amb l’objectiu de crear un taller per mostrar al públic a final de curs, l'activitat es desenvolupa amb un programa pedagògic impartit per personal qualificat, coordinant els espais i les diferents edats.
Anglès New Green Valley Sitjar
L'objectiu principal és que els infants millorin el seu nivell en la llengua anglesa, Sempre centrant-nos en l'expressió oral, el joc i l'aprenentatge útil. Inscripcions + info Teresa Folguera 676647093.


ACTIVITATS GESTIONADES PER L'AMPA

ACTIVITATS DE GESTIÓ EXTERNA
*Per gaudir de les activitats, cal estar al dia de la quota anual de l'AMPA


*Motooffroad al 15 de setembre
PREUS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS QUÀLIA COST MENSUAL
ACTIVITATS                       PREU  

1 hora                               20€/mes
2 hores                             37€/mes

*Aquest any, els pagaments seran mensuals. La quota serà de 20€/mes les activitats d’1 hora, seria 16€ però cal sumar-hi la despesa del material de mesures preventives i higienicosanitari i els 15 minuts que dedicarà el monitor/a a desinfectar les superfícies abans i després de l’activitat.

PREUS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS GESTIÓ EXTERNA
ACTIVITAT                              PREU  

Mecanografia                            20€
Escacs (acadèmia israel)          22€

PREUS ACTIVITATS GESTIONADES DIRECTAMENT PER L'AMPA
ACTIVITAT                           PREU  

Natació infantil                     103,70€/any
Natació primària                   88,40€/any
Aerodance                            25€/mes
Defensa personal                 25€/mes
Hoquei 1h/set                       20€/mes
English GV P3 a 6è              1h/set 36€/mes + 15€ material inici curs.
                                              1'5h/set (5è i 6è) 44€

Robòtica/Anglès                    1h/set 40€ + 30€ material inici curs
Atletisme Xafatolls               1h/set 20€/mes
Punt estudi                           42€/mes 2h/setmana
Teatre                                  1'25h/set 19 €/mes preu germans 14€/mes.
                                             10€ matrícula a inici de curs

Motooffroad                          55€/mes

* Més informació de les activitats externes gestionades directament per l'AMPA a ampaelsitjar@gmail.com o al watsapp 650300558
* Totes les activitats estan subjectes a possibles canvis o anul·lacions

PREUS ACOLLIDES
ACOLLIDA (8:00-9:00h)           PREU  

Cada dia                                  28€/mes             
Dia puntual                               3€/dia           

ACOLLIDA (16:30-19:00h)           PREU (inclou berenar)  
Cada dia                                             59€/mes    
2 dies a la setmana                            28€/mes         
Tarda puntual                                     7€/dia

*La data límit d'inscripció a l'acollida és el 8 de setembre.
*Les quotes inclouen la neteja i desinfecció de l’espai.
*Les quotes mensuals estan calculades tenint en compte els dies hàbils de realització de les acitivtats. *Els festius i els dies de lliure disposició ja no estan inclosos a les quotes.
*En cas que el servei es vegi interromput per causes del Coronavirus, es retornara la part proporcional de la quota pagada per tal de cobrir les despeses de coordinació, material adquirit i costos de gestoria monitoratge
INICI ACTIVITATS
Les activitats s'iniciaran el dilluns 5 d'octubre (sempre i quan es compleixi el mínim d'inscrits, en cas contrari avisariem a les famílies afectades de la NO realització de l'activitat) . Les activitats externes finalitzaran el divendres 29 de maig. Les acollides començaran el 14 de setembre i s'acabaràn el 18 de juny. La data límit d'inscripció a l'acollida és el 8 de setembre.
FUNCIONAMENT
La inscripció a les activitats serà anual, però HEM FET CANVIS. LA QUOTA SERÀ MENSUAL el compromís seguirà sent trimestral. La butlleta s’entregarà a principi de curs i serà vàlida per tot l’any. Si hi ha algú que es vulgui canviar o esborrar de l’activitat podrà fer-ho abans de començar el següent trimestre posant-se en contacte amb Quàlia o a través del seu usuari web. S’avisarà abans de passar la quota del primer mes del següent trimestre. La quota està repartida contemplant els mesos de desembre, gener i festius que hi pugui haver.
La primera setmana d’activitats, es podrà assistir a la classe de prova gratuïtament sempre que la família interessada truqui a Extraescolars Quàlia 687763877 o enviï un correu a extraescolars@lleurequalia.cat per reservar la plaça. La família també podrà parlar amb els monitors/es i mestres de cada activitat.

 


SEGUIMENT DE L'ALUMNE/A
Recordem que Qualia fa un seguiment pedagògic de cada una de les activitats que realitzem a l’escola. Els alumnes que participin a les activitats realitzades per Qualia rebran un informe de seguiment de l’activitat (per Nadal i a final de curs). A excepció de les activitats de gestió externa.

LLIURAMENT DE LA INSCRIPCIÓ
Podeu fer la inscripció a través de la APP/WEB https://app.lleurequalia.cat/ allà us haureu de registrar i crear un usuari des del qual podreu gestionar totes les extraescolars dels vostres fills o filles (altes, baixes, rebuts, canvis, etc.). En cas de necessitar-ho, podeu fer entrega de la butlleta de pre-inscripció fins màxim el divendres 25 de setembre a la bústia de l’AMPA o bé trucar-nos. 

Inscriure’s fora de termini suposarà un suplement del 10% del cost trimestral de l’activitat. Per fer ús de les extraescolars, s’ha d’estar al corrent del pagament de la quota de l’Ampa.


APP DE QUÀLIA
Aquest curs, tenim aplicació nova, l’App de Quàlia! A banda d’inscriure-us a les activitats i gestionar totes les extraescolars dels vostres fills o filles (altes, baixes, rebuts, canvis, etc.) a través del vostre compte d’usuari, també podreu veure-hi les fotos que els monitors/es publiquin!