ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESCOLA EL SITJAR DE LINYOLA
Benvolguts/des mares i pares, des de l’AFA i Quàlia us fem arribar la proposta d’activitats extraescolars pel curs 2024 - 2025. Consulteu el funcionament de cada activitat, els preus i horaris i realitzeu la inscripció i pagament online.
OFERTA D'ACTIVITAS EXTRAESCOLARS

Voleibol
Iniciació a l'esport de Voleibol per fomentar un estil de vida saludable. En l'aprenentatge d'aquest esport, a banda d'aspectes tècnics com el domini de la pilota, es vol transmetre l'esport respectuós i el joc just, tenint en compte l'esportivitat i la cooperació.
Multiesports El Sitjar
Activitat plena d’experiències motrius on s’aprenen la tècnica i la tàctica de diferents esports. El joc serà el protagonista indispensable, ja que gràcies a aquest, els nostres alumnes poden assolir un millor coneixement dels continguts que se’ls hi presenten. Es fa acompanyament de l'escola a la poliesportiu per part de la monitora.
Atletisme Xafatolls
Activitat per apropar la pràctica de l'activitat atlètica als infants de P3 a 6è de la mà de l'A.A. Xafatolls. Per inscriure-us a l'activitat responeu el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMKnXEYd8lpIyvh_GxtnUAYr3U_7y5r3p8bK0ae5JCj8YbAg/viewform?usp=send_form
 
Patinatge
Activitat on els infants aprenen a moure’s amb un medi nou (els patins) d’una forma lúdica i a través del joc. Esport que aporta molts beneficis, tant físics com artístics i/o motricitat. El participant aprendrà a moure el cos i desplaçar-se sobre rodes, tant si són patins de 4 rodes com patins  en línia.
Escacs
Extraescolar a càrrec de l'acadèmia Israel. Juga i practica escacs potenciant la memòria i la capacitat de concentració, des de la diversió i la màgia del joc. La naturalesa intel·lectual del joc ajuda a desenvolupar les capacitats intuïtives i estratègiques del nen/a en un entorn de respecte i educació. Consulta la fitxa de l'activitat.
Anglès Punt Study
L'objectiu principal és que els infants millorin el seu nivell en la llengua anglesa, sempre centrant-nos en l'expressió oral, el joc i l'aprenentatge útil. Activitat realitzada a la mateixa escola. Inscripcions: https://forms.gle/7XhzscMAsEM9mSEQ9 

 
EXTRAESCOLARS LINYOLA
HORARI DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
8:00 - 9:00 ACOLLIDA MATÍ
12:30 - 13:30   INFOMECA
1r a 6è
(Escola)
  ESCACS
1r a 6è
(Escola)
 
16:30 - 17:30
PATINATGE ARTÍSTIC
I3-2n
(Poli)
MULTIESPORTS
I3-2n
(Poli)
BASQUET
(Club Basquet Mollerussa)
1r a 6è
DANSA MODERNA
I3-2n
(Escola)
ATLETISME XAFATOLLS I3-6è (camp de futbol gespa)
VOLEIBOL
(3r a 6è)
(escola)
Anglès PUNT STUDY
I4
(Escola)
Anglès PUNT STUDY
I5
(Escola)
Anglès PUNT STUDY
I3
(Escola)
 
17:30 a 18:30h   Anglès PUNT STUDY
1r
(Escola)
Anglès PUNT STUDY
2n
(Escola)
Anglès PUNT STUDY
3r
(Escola)
 
16:30 - 19h ACOLLIDA TARDA (berenear inclòs)
Activitats gestionades directament per l'AMPA: Per apuntar-s'hi s'ha d'anar a la descripció de l'activitat
ACTIVITATS DE GESTIÓ EXTERNA
 Preus promocionals fins el 15 de setembre, a partir del 16 de setembre totes les activitats augmentaran 2€ a la quota menusal de tot el curs.

PREUS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS QUÀLIA

 
ACTIVITATS PREU

Activitats 1h

18,75 €

PREUS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS EXTERNES
 
ACTIVITATS PREU
Escacs amb acadèmia israel  24€
Atletisme xafatolls  20€/mes
Anglès PUNT STUDY 30€/mes
12€ material inici curs
*Les quotes de les extraescolars estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició. Els pagaments seran mensuals i iguals cada mes d'octubre a maig. Les quotes estan compatibilitzades en el global de l'any, igual que la quota de desembre, gener, o el mes de setmana santa no es veu reduïda la quota, es fa quota fixa repartida pel cost global.

*Per tal de vetllar per la qualitat i la continuÏtat del monitoratge, no es farà retorn de la quota un cop iniciat el mes i es demanarà un compromís trimestral.

 
PREUS ACOLLIDES
ACOLLIDA PREU
Matí de 8:00-9:00h 29,5€/mes
5€ puntual
Tarda de 16:30-19:00h 60,5€/mes
9€ puntual
Tarda 2 dies/setmana 16:30-19:00h 30,5€/mes
12€ material inici de curs
*Cal indicar els dies a l'apartat d'observacions quan feu la inscripció
*Cal estar al corrent de la quota anual de l'AMPA per apuntar-se a les acollides.

*Com en les extarescolars, les quotes d'acollida estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició. Els pagaments seran mensuals i iguals cada mes de setembre a juny. Les quotes estan compatibilitzades en el global de l'any, igual que la quota de setembre, desembre, gener, juny o el mes de setmana santa no es veu reduïda la quota, es fa quota fixa repartida pel cost global.

*La quota fixa es cobrarà sencera, indepentdentment dels dies que se'n faci ús. Teniu l'opció de canviar a quota puntual abans d'iniciar el mes.
 
 
 
  
INICI ACTIVITATS

Les activitats s'iniciaran el dilluns 30 de setembre  (sempre i quan es compleixi el mínim d'inscrits, en cas contrari avisariem a les famílies afectades de la NO realització de l'activitat) . Les activitats finalitzaran el divendres 30 de maig. Les acollides començaran el 9 de setembre i s'acabaràn el 20 de juny.


FUNCIONAMENT

Cal ser membre de l'AFA

La inscripció es realitzarà a través de la app a principi de curs i serà vàlida per tot l’any. Si hi ha algú que es vulgui canviar o esborrar de l’activitat podrà fer-ho abans de començar el següent trimestre posant-se en contacte amb Quàlia o a través del seu usuari a la app. 

Les quotes d'extraescolars estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició. Els pagaments seran mensuals i iguals cada mes, d'octubre a 31 de maig.

El període de preus promocionals durarà fins el dia 15 de setembre. Les inscripcions que es facin a partir d'aquell dia augmentaran 2€ a la quota mensual de tot el curs.

La primera setmana d’activitats, es podrà assistir a la classe de prova gratuïtament sempre que la família interessada truqui a Extraescolars Quàlia 615 95 34 84 o enviï un correu a extraescolars@lleurequalia.cat per reservar la plaça. La família també podrà parlar amb els monitors/es i mestres de cada activitat.

En les activitats de tarda recomanem que els infants berenin després de l’activitat per poder aprofitar al màxim l’hora d’activitat que tenim. En cas que porteu berenar, us demanem que sigui alguna cosa ràpida i fàcil de menjar per no perdre temps d’activitat.

Gestió de les substitucions: en cas que algun monitor no pugui oferir l'activitat, es buscarà substitut especialista per poder oferir la mateixa activitat. Si es tracta d'una activitat molt específica i complicada de cobrir, s'oferirà monitoratge per poder fer opció d'acollida per qui ho necessiti. Si per motius més excepcionals no es pot cobrir l'activitat, s'avisarà a les famílies i s'anul·larà l'activitat, amb el retorn de la part de la quota corresponent.


SEGUIMENT DE L'ALUMNE/A

Recordem que Qualia fa un seguiment pedagògic de cada una de les activitats que realitzem a l’escola. Els alumnes que participin a les activitats realitzades per Qualia rebran un informe de seguiment de l’activitat al final de cada trimestre. A excepció de les activitats de gestió externa.


INSCRIPCIÓ I APLICATIU DE QUÀLIA

Podeu fer la inscripció a través de la APP/WEB https://app.lleurequalia.cat/ allà us haureu de registrar i crear un usuari des del qual podreu gestionar totes les extraescolars dels vostres fills o filles (altes, baixes, rebuts, canvis, etc.). Consulta el nostre tutorial per guiar-te en l'ús de l'app.


A banda d’inscriure-us a les activitats i gestionar totes les extraescolars dels vostres fills o filles (altes, baixes, rebuts, canvis, etc.) a través del vostre compte d’usuari, també podreu veure-hi les fotos que els monitors/es publiquin!

Per a qualsevol dubte ens podeu trucar o enviar un Whats App 615 95 34 84