ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESCOLA EL VINYET
Benvolguts/des mares i pares, des de l’AFA i Quàlia us fem arribar la proposta d’activitats extraescolars pel curs 2023 - 2024. Consulteu el funcionament de cada activitat, els preus i horaris i realitzeu la inscripció i pagament online.
OFERTA ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Valorjoc
Activita a càrrec de Gesport. Cada sessió va enfocada a treballar un valor a través del joc. Els valors que treballaríem són: el compromís, el respecte, el treball en equip, la humilitat, l’ambició i l’esforç. Els mateixos infants participen de la creació de normes sobre la proposta del monitor i la sessió s’acaba en un “3r temps” de reflexió final.
Acompanyament a natació
Pels infants de Petits, hi haurà monitoratge que acompanyarà el grup de natació de l'escola a l'Espaigua. Si voleu fer ús d'aquest acompanyament, cal que us hi inscriviu com si fos una activitat com la resta.
Mecanografia Vinyet
Activitat a càrrec de la Sara, monitora de Quàlia. En aquesta activitat, aprendrem a fer ús del teclat de l'ordinador. Millorarem la velocitat, el coneixement i la pràctica de documents bàsics, l'ús de paper de còpia i tabulacions, consolidant així els coneixements que es van adquirint.
Tennis taula
Activitat a càrrec de Gesport. Els nens i nenes aprendran les bases d'aquest esport, les seves normes. Amb el tenis taula es treballaran la coordinació, l'equilibri i l'autosuperació. 
Psicomotricitat sistèmica
Activitat a càrrec de Raquel Tarrés. És la continuïtat de la psicomotricitat que els infants fan en horari lectiu i que tant els agrada. A través de la psicomotricitat sistèmica, la Raquel Tarrés d'Espai Somnis oferirà un espai de benestar i seguretat on s’afavoreix que els alumnes puguin esdevenir persones lliures i empoderades a través del joc simbòlic i la seva expressió. La pràctica psicomotriu, té com a objectiu promoure l'expressió de totes les possibilitats motrius, emocionals, cognitives i relacionals de l'infant i permet vetllar per la millora del desenvolupament i benestars personals i socials a través del cos.
Anglès Kia Ora
A càrrec de l'Acadèmia Kia Ora d'Oliana. Kia Ora és un equip jove i dinàmic, que crea a l’aula un ambient amè, on els nens/-es es familiaritzen amb l’anglès i aprenen a comunicar-se amb naturalitat. Les classes seguiran diferents metodologies adaptades segons edat i nivell del grup, on predominaran les activitats col·laboratives, d’expressió, artístiques, rutines i on es treballin els valors, entre altres.
Escacs Vinyet
A càrrec del Jose Ángel. Juga i practica escacs potenciant la memòria i la capacitat de concentració, des de la diversió i la màgia del joc. La naturalesa intel·lectual del joc ajuda a desenvolupar les capacitats intuïtives i estratègiques del nen/a en un entorn de respecte i educació. També potencien l’augment de la capacitat d’atenció i concentració, la millora de raonament lògic i de la memòria. Aprendre a estar en silenci serveix per fomentar i reforçar l’adquisició dels hàbits d’estudi i, en conseqüència incideix positivament en la millora del rendiment escolar
Espai Natura
A càrrec de Sàmara. El principal objectiu és que sortint d'escola els infants gaudeixin d'un espai de joc i aprenentatge a la natura. Un espai prou pautat per acompanyar-los a emocionar-se amb els seus colors, formes, textures, olors i sons perquè es vagin impregnant de la seva essència i la dels éssers vius que l'habiten, entre els quals nosaltres. Un temps prou lliure perquè puguin desenvolupar-s'hi sense presses, al ritme de la natura. El bosc de ribera, els camins entre camps de conreu i el bosc de Bartomeu seran la nostra aula. Tan sols quan faci molt fred o plogui adaptarem l'aula de bosc a una aula de l'escola i aprofitarem per manipular elements que haurem anat recol·lectant. Els observarem, els investigarem i deixarem volar la imaginació per fer art a partir d'alguns d'ells. *Mínim 10 infants i màxim 15 infants.
Jocs musicals
Activitat a càrrec de Àtic Taller de Música. Ens divertirem a partir de la música i els seus elements (sons, ritmes, melodies, harmonia...) Amb la musicoteràpia, es treballa i es promou la comunicació, la relació amb els altres, l'aprenentatge, la mobilització, l'expressió, l'organització... Taller impartit per una musicoterapeuta qualificada.
Ukelele
Activitat a càrrec de ÀTIC Escola de Música. Iniciació al món musical a través del Ukelele. 
Mínim 4 alumnes i màxim 6 alumnes per sessió.
De dins a fora, expressem emocions
A càrrec de la Sara. Espai per treballar el reconeixement i expressió d'emocions. Treball de l'autoconcepte i autoestima. El bon desenvolupament emocional dels infants és fonamental per a la seva vida, els permetrà desenvolupar-se al seu entorn i a la societat de manera saludable i crear relacions més estables, sanes i desenvolupar una adequada autoestima.
Ioga Vinyet
A càrrec de la Laura Osorio. El ioga, estimula i desenvolupa la coordinació, la calma emocional, la consciència, la flexibilitat i la seguretat en un mateix. Amb la Laura Osorio, treballarem el ioga adaptant les classes segons les edats dels infants, a través de la música, els contes, el teatre i la dansa, així com el dibuix i la expressió plàstica.

EXTRAESCOLARS ESCOLA EL VINYET
HORARI DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
8:15 - 9:00 Canguratge matí Canguratge matí Canguratge matí Canguratge matí Canguratge matí
12:30-13:30
ESCACS
(mitjans i grans)
DE DINS A FORA, expressem emocions
(mitjans i grans)
TENIS TAULA
(grans)
 
 
MECANOGRAFIA
(grans)
ESCACS
(mitjans i grans)
DE DINS A FORA, expressem emocions
(mitjans i grans)
13:30 - 14:30
ESCACS
(mitjans i grans)
ESCACS
(mitjans i grans)
 
 
UKELELE
(mitjans i grans)
 
 
UKELELE
(mitjans i grans)
12:30 - 13:15 Canguratge migdia Canguratge migdia Canguratge migdia Canguratge migdia Canguratge migdia
16:30 - 17:30
Canguratge tarda Canguratge tarda Canguratge tarda Canguratge tarda Canguratge tarda
JOCS MUSICALS
(petits)
 
 
JOCS MUSICALS
(petits)
IOGA
(petits)
VALORJOC
(petits)
IOGA
(mitjans i grans)
16:30 -
17:00
  ACOMPANYAMENT
NATACIÓ P4 i P5
     
16:30 - 18:00
ANGLÈS
(petits)
ANGLÈS
(mitjans i grans)
 
 
PSICOMOTRICITAT SISTÈMICA
(petits i mitjans)
 
 
PSICOMOTRICITAT SISTÈMICA
(petits i mitjans)
16:30h a 18:30h
 
 
 
 
ESPAI NATURA
(mitjans)
 
 
 
 
ESPAI NATURA
(grans)
PREUS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

 
ACTIVITATS PREU
Mecanografia 18€
Tenis Taula 24€
Ukelele
*màxim 10 inscrits
22€
Jocs musicals 18,50€
Escacs
*màxim 12 inscrits
18€
Anglès 42€
Espai natura 35€
Ioga
*màxim 10 inscrits
17€
Psicomotricitat sistèmica
*màxim 12 inscrits
45€
Acompanyament natació 14€
De dins a fora, expressem emocións 27€
Valorjoc 24€
* Escacs: *Hi ha la possibilitat que al llarg del curs, el Jose Ángel us recomani comprar un llibre d'exercicis per seguir practicant.

*Per inscriure-us a l'activitat de Natació cal que envieu un correu a espaigua@gmail.com

*Si voleu fer ús de l'acompanyament, cal que feu la inscripció com amb la resta d'activitats


*Les quotes de les extraescolars estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició. Els pagaments seran mensuals i iguals cada mes d'octubre a maig. Les quotes estan compatibilitzades en el global de l'any, igual que la quota de desembre, gener, o el mes de setmana santa no es veu reduïda la quota, es fa quota fixa repartida pel cost global.

*Per tal de vetllar per la qualitat i la continuÏtat del monitoratge, no es fa retorn de la quota un cop iniciat el trimestre.
 
PREUS CANGURATGE

 
CANGURATGE PREU
Matí 16,5€/mes
3,5€ puntual
Migdia 16,5€/mes
3,5€ puntual
Tarda 21,5€/mes
4€ puntual
*Com en les extarescolars, les quotes d'acollida estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició. Els pagaments seran mensuals i iguals cada mes de setembre a juny. Les quotes estan compatibilitzades en el global de l'any, igual que la quota de setembre, desembre, gener, juny o el mes de setmana santa no es veu reduïda la quota, es fa quota fixa repartida pel cost global.

*La quota fixa es cobrarà sencera, indepentdentment dels dies que se'n faci ús. Teniu l'opció de canviar a quota puntual abans d'iniciar el mes.
INICI ACTIVITATS

Les activitats s'iniciaran el dilluns 2 d'octubre (sempre i quan es compleixi el mínim d'inscrits, en cas contrari avisariem a les famílies afectades de la NO realització de l'activitat) . Les activitats finalitzaran el divendres 31 de maig. Les acollides començaran el 6 de setembre i s'acabaràn el 21 de juny.


FUNCIONAMENT

La inscripció es realitzarà a través de l'app a principi de curs i serà vàlida per tot l’any. Més avall expliquem com inscriure-s'hi. Si hi ha algú que es vulgui canviar o esborrar de l’activitat podrà fer-ho abans de començar el següent trimestre posant-se en contacte amb Quàlia o a través del seu usuari a la app.

Les quotes d'extraescolars estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició.

La primera setmana d’activitats, es podrà assistir a la CLASSE DE PROVA gratuïtament sempre que la família interessada truqui a Extraescolars Quàlia 687763877 o enviï un correu a extraescolars@lleurequalia.cat per reservar la plaça. La família també podrà parlar amb els monitors/es i mestres de cada activitat.


SEGUIMENT DE L'ALUMNE/A

Recordem que Qualia fa un seguiment pedagògic de cada una de les activitats que realitzem a l’escola. Els alumnes que participin a les activitats realitzades per Qualia rebran un informe de seguiment de l’activitat (per Nadal i a final de curs). A excepció de les activitats de gestió externa.


INSCRIPCIÓ I APLICATIU DE QUÀLIA

Podeu fer la inscripció a través de la APP/WEB https://app.lleurequalia.cat/ allà us haureu de registrar i crear un usuari des del qual podreu gestionar totes les extraescolars dels vostres fills o filles (altes, baixes, rebuts, canvis, etc.).

A banda d’inscriure-us a les activitats i gestionar totes les extraescolars dels vostres fills o filles (altes, baixes, rebuts, canvis, etc.) a través del vostre compte d’usuari, també podreu veure-hi les fotos que els monitors/es publiquin!