ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESCOLA ÀNGEL GUIMERÀ DE TÀRREGA
Benvolguts/des mares i pares, des de l’AFA i Quàlia us fem arribar la proposta d’activitats extraescolars pel curs 2024 - 2025. Consulteu el funcionament de cada activitat, els preus i horaris i realitzeu la inscripció i pagament online.
OFERTA D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Mecanografia
En aquesta activitat aprendrem a fer ús del teclat de l'ordinador. Millorarem la velocitat, el coneixement i la pràctica de documents bàsics, l'ús de paper de còpia i tabulacions, consolidant així els coneixements que es van adquirint.
Skate
Una oportunitat d'aprendre i gaudir del patinatge sobre rodes en un entorn urbà. Els infants aprenen les habilitats bàsiques del patinatge i la seguretat mentre es mouen per un entorn urbà i així fomenten l'activitat física i la diversió a l'aire lliure. L'activitat es durà a terme dins del recinte escolar. Consulta la fitxa de l'activitat
BTT
Els infants s'iniciaran amb els primers passos en el món de la btt. Es practicarà la tècnica i la posició de l'Enduro i el Descens. Es treballaran els girs, els diferents tipus de terrenys i la posició del cos en la bicicleta. Per l'activitat cal portar la bicicleta i les proteccions. El 1r trimestre es farà dins de l'escola i segons l'evolució es faran sortides fora de l'escola.
Teatre
L’activitat de teatre des de la vessant lúdica amb el joc com a contingut principal. L’objectiu no és formar actors o actrius, sinó despertar el plaer per la creativitat i la expressió, aconseguint que els nens i nenes s’alliberin de prejudicis o timideses. També treballem les emocions per a infants a través de l'expressió artística.
Patinatge urbà
Activitat on els infants aprenen a moure’s amb un medi nou (els patins) d’una forma lúdica i a través del joc. Esport que aporta molts beneficis, tant físics com artístics i/o motricitat. El participant aprendrà a moure el cos i desplaçar-se sobre rodes, tant si són patins de 4 rodes com patins  en línia.

EXTRAESCOLARS ÀNGEL GUIMERÀ - TÀRREGA 
HORARI DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
16:30h a 17:30h MECANOGRAFIA
(4t a 6è)
BTT
(Primària)
DANSA MODERNA
(Primària)
SKATE
(Primària)
FUTBOL
(Primària)
MULTIESPORTS
(*Infantil i Primària)
TEATRE
(*Infantil i Primària)
PATINATGE URBÀ
(*Infantil i Primària)
CIÈNCIA I EXPERIMENTS
(*Infantil i Primària)
PETIT XEF
(*Infantil i Primària)
 ACTIVITATS DE GESTIÓ EXTERNA 
* Inscripcions fins el 15 de setembre
*Es vetllarà per fer 2 grups segons edats i inscripcions que tinguem.
Preus promocionals fins el 15 de setembre, a partir del 16 de setembre totes les activitats augmentaran 2€ la quota mensual de tot el curs.

PREUS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS QUÀLIA

 
ACTIVITATS PREU
Activitats 1h 17,75€

PREUS ACTIVITATS  EXTRAESCOLARS DE GESTIÓ EXTERNA
 
ACTIVITATS PREU
Btt 21€
Skate 36€

* Inscripcions fins el 15 de setembre

*Les quotes de les extraescolars estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició. Els pagaments seran mensuals i iguals cada mes d'octubre a maig. Les quotes estan compatibilitzades en el global de l'any, igual que la quota de desembre, gener, o el mes de setmana santa no es veu reduïda la quota, es fa quota fixa repartida pel cost global.

*Per tal de vetllar per la qualitat i la continuÏtat del monitoratge, no es fa retorn de la quota un cop iniciat el trimestre.
INICI ACTIVITATS

Les activitats s'iniciaran el dilluns 30 de setembre (sempre i quan es compleixi el mínim d'inscrits, en cas contrari avisariem a les famílies afectades de la NO realització de l'activitat) . Les activitats finalitzaran el divendres 30 de maig. 


FUNCIONAMENT

La inscripció es realitzarà a través de la app a principi de curs i serà vàlida per tot l’any. Si hi ha algú que es vulgui canviar o esborrar de l’activitat podrà fer-ho abans de començar el següent trimestre posant-se en contacte amb Quàlia o a través del seu usuari a la app. 

Les quotes d'extraescolars estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició. Els pagaments seran mensuals i iguals cada mes, d'octubre a maig.

 
El període de preus promocionals durarà fins el dia 15 de setembre. Les inscripcions que es facin a partir d'aquell dia augmentaran 2€ a la quota mensual de tot el curs.

La primera setmana d’activitats, es podrà assistir a la classe de prova gratuïtament sempre que la família interessada truqui a Extraescolars Quàlia 615 95 34 84 o enviï un correu a extraescolars@lleurequalia.cat per reservar la plaça. La família també podrà parlar amb els monitors/es i mestres de cada activitat.

Recomanem que els infants berenin després de l’activitat per poder aprofitar al màxim l’hora d’activitat que tenim. En cas que porteu berenar, us demanem que sigui alguna cosa ràpida i fàcil de menjar per no perdre tems.

Gestió de les substitucions: en cas que algun monitor no pugui oferir l'activitat, es buscarà substitut especialista per poder oferir la mateixa activitat. Si es tracta d'una activitat molt específica i complicada de cobrir, s'oferirà monitoratge per poder fer opció d'acollida per qui ho necessiti. Si per motius més excepcionals no es pot cobrir l'activitat, s'avisarà a les famílies i s'anul·larà l'activitat, amb el retorn de la part de la quota corresponent. 


SEGUIMENT DE L'ALUMNE/A

Recordem que Qualia fa un seguiment pedagògic de cada una de les activitats que realitzem a l’escola. Els alumnes que participin a les activitats realitzades per Qualia rebran un informe de seguiment de l’activitat al final de cada trimestre. A excepció de les activitats de gestió externa.


INSCRIPCIÓ I APLICATIU DE QUÀLIA

Podeu fer la inscripció a través de la APP/WEB https://app.lleurequalia.cat/ allà us haureu de registrar i crear un usuari des del qual podreu gestionar totes les extraescolars dels vostres fills o filles (altes, baixes, rebuts, canvis, etc.). Consulta el nostre tutorial per guiar-te en l'ús de l'app


A banda d’inscriure-us a les activitats i gestionar totes les extraescolars dels vostres fills o filles (altes, baixes, rebuts, canvis, etc.) a través del vostre compte d’usuari, també podreu veure-hi les fotos que els monitors/es publiquin!
 
Per a qualsevol dubte ens podeu trucar o enviar un Whats App 615 95 34 84