ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESCOLA COMTES DE TORREGROSSA
Benvolguts/des mares i pares, des de l’AMPA i Quàlia us fem arribar la proposta d’activitats extraescolars pel curs 2023 - 2024. Consulteu el funcionament de cada activitat, els preus i horaris i realitzeu la inscripció i pagament online.
OFERTA D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Breakdance
Ballant al ritme de la música breakdance aprendrem i experimentarem diferents formes i possibilitats de moviment. Treballant la coordinació, la flexibilitat, i el ritme, els infants gaudiran d'una activitat grupal interactuant entre ells i aprenen a moure el cos al ritme de la música. Consulta la fitxa de l'activitat.
 
Aloha Alcarràs
El programa ALOHA Mental Arithmetic utilitza l'àbac, un dels instruments de càlcul més antics que existeixen com a element clau per l'ensenyament de l'aritmètica mental. L'ús d'aquest instrument de càlcul, combinat amb diferents activitats i jocs de taula, permet millorar el desenvolupament de l'hemisferi dret del cervell, on resideixen la capacitat de memòria visual, la concentració i l'orientació, el control dels aspectes no verbals de la comunicació la intuïció, etc. Mira tot el programa aquí.
Kitsune Alcarràs
Kitsune és un programa d'estimulació primerenca dirigit a nens d'Educació Infantil, de 4 a 5 anys, que treballa a partir d'una metodologia en tres dimensions: matemàtiques multisensorials, intel·ligència emocional i psicomotricitat. L'aprenentatge vivencial, la manipulació i l'experimentació a través del joc, l'emoció i la motivació són algunes de les seves peces clau i ajuda als infants a adquirir una sèrie de competències imprescindibles per al seu desenvolupament. Mira tot el programa aquí.
Anglès WOW
Amb professors natius, els infants aprendràn a comunicar-se en anglès! L’objectiu principal és que els infants millorin el seu nivell de comprensió com d’expressió oral en la llengua anglesa en un ambient agradable i divertit amb tallers, jocs i activitats lúdiques. Llegeix el programa aquí.
Teatre
L’activitat de teatre des de la vessant lúdica amb el joc com a contingut principal. L’objectiu no és formar actors o actrius, sinó despertar el plaer per la creativitat i la expressió, aconseguint que els nens i nenes s’alliberin de prejudicis o timideses. També treballem les emocions per a infants a través de l'expressió artística.
Patinatge urbà
Activitat on els infants aprenen a moure’s amb un medi nou (els patins) d’una forma lúdica i a través del joc. Esport que aporta molts beneficis, tant físics com artístics i/o motricitat. El participant aprendrà a moure el cos i desplaçar-se sobre rodes, tant si són patins de 4 rodes com patins  en línia.

EXTRAESCOLARS ESCOLA COMPTES DE TORREGROSSA - ALCARRÀS 
HORARI DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
7:30h a 9h Acollida Matí
12:30h a 13:30h
(PRIMÀRIA)
ANGLÈS
(3R)
ALOHA
(PRIMÀRIA)
ANGLÈS
(3R)
ALOHA
(PRIMÀRIA)
 
ANGLÈS
(4T)
BREAK DANCE
(INFANTIL I PRIMÀRIA)
ANGLÈS
(4T)
CIÈNCIA I EXPERIMENTS (1r a 6è) CREA'ART (1r a 6è)
ANGLÈS
(5È)
INFOMECA (1r a 6è) ANGLÈS
(5È)
   
ANGLÈS
(6È)
  ANGLÈS
(6È)
   
13:55h a 14:55h
(INFANTIL)
ANGLÈS
(INFANTIL)
ANGLÈS
(2N)
ANGLÈS
(INFANTIL)
ANGLÈS
(2N)
KITSUNE
(INFANTIL)
ANGLÈS
(1R)
LA MÀGIA DELS CONTES
(I3 a I5)
ANGLÈS
(1R)
MULTIESPORTS
(I3 a I5)
 
TARDA
(16:30hh a 17:30)
PATINATGE URBÀ
(1r a 6è)
  PETIT XEF
(Infantil i Primària)
  TEATRE
(INFANTIL I PRIMÀRIA)
ACTIVITATS EXTERNES GESTIONADES DIRECTAMENT PER L'AMPA
Preus promocionals fins el 15 de setembre, a partir del 16 de setembre totes les activitats augmentaran 2€, la quota mensual de tot el curs.
És indispensable ser soci de l'AMPA per poder apuntar-se a les activitats.


PREUS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS QUÀLIA
 
ACTIVITATS PREU
Activitats 1h 20,75€
Patinatge urbà 29€
 
PREUS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS DE GESTIÓ EXTERNA
 
ACTIVITATS PREU
Aloha
(Primària)
49€ 
+ 40€ matricula inicial de 1r Grau 
+ 20€ matricula inicial de 4t Grau
Break Dance
(3r a 6è)
23€
Kitsune
(Infantil)
 
25€
+ 25€ quota inicial de material
Anglès Infantil 35€
+ 27€ de material
Anglès Primària 35€
+ 29€ de material
Teatre
(Infantil i Primària)
Pendent de confirmar

*Les quotes de les extraescolars estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició. Els pagaments seran mensuals i iguals cada mes d'octubre a maig. Les quotes estan compatibilitzades en el global de l'any, igual que la quota de desembre, gener, o el mes de setmana santa no es veu reduïda la quota, es fa quota fixa repartida pel cost global.

*Per tal de vetllar per la qualitat i la continuÏtat del monitoratge,
no es fa retorn de la quota un cop iniciat el trimestre.

PREUS ACOLLIDES


ACOLLIDA PREU
1 dia puntual 5€ socies
10€ no socies
Fins a 10 dies 22€ socies
30€ no socies
Tot el mes 31€ socies
50€ no socies
*Com en les extarescolars, les quotes d'acollida estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició. Els pagaments seran mensuals i iguals cada mes de setembre a juny. Les quotes estan compatibilitzades en el global de l'any, igual que la quota de setembre, desembre, gener, juny o el mes de setmana santa no es veu reduïda la quota, es fa quota fixa repartida pel cost global.

*La quota fixa es cobrarà sencera, indepentdentment dels dies que se'n faci ús. Teniu l'opció de canviar a quota puntual abans d'iniciar el mes.


 
INICI ACTIVITATS

Les activitats s'iniciaran el dilluns 30 de setembre (sempre i quan es compleixi el mínim d'inscrits, en cas contrari avisariem a les famílies afectades de la NO realització de l'activitat) . Les activitats finalitzaran el divendres 30 de maig. Les acollides començaran el 9 de setembre i s'acabaràn el 20 de juny.


FUNCIONAMENT

La inscripció es realitzarà a través de la app a principi de curs i serà vàlida per tot l’any. Si hi ha algú que es vulgui canviar o esborrar de l’activitat podrà fer-ho abans de començar el següent trimestre posant-se en contacte amb Quàlia o a través del seu usuari a la app. 

Les quotes d'extraescolars estan calculades tenint en compte els dies festius i de lliure disposició. Els pagaments seran mensuals i iguals cada mes, d'octubre a maig.

El període de preus promocionals durarà fins el dia 15 de setembre. Les inscripcions que es facin a partir d'aquell dia augmentaran 2€ a la quota mensual de tot el curs.

La primera setmana d’activitats, es podrà assistir a la classe de prova gratuïtament sempre que la família interessada truqui a Extraescolars Quàlia 615 95 34 84 o enviï un correu a extraescolars@lleurequalia.cat per reservar la plaça. La família també podrà parlar amb els monitors/es i mestres de cada activitat.

En les activitats de tarda, recomanem que els infants berenin després de l’activitat per poder aprofitar al màxim l’hora d’activitat que tenim. En cas que porteu berenar, us demanem que sigui alguna cosa ràpida i fàcil de menjar per no perdre temps.


Gestió de les substitucions: en cas que algun monitor no pugui oferir l'activitat, es buscarà substitut especialista per poder oferir la mateixa activitat. Si es tracta d'una activitat molt específica i complicada de cobrir, s'oferirà monitoratge per poder fer opció d'acollida per qui ho necessiti. Si per motius més excepcionals no es pot cobrir l'activitat, s'avisarà a les famílies i s'anul·larà l'activitat, amb el retorn de la part de la quota corresponent. 


SEGUIMENT DE L'ALUMNE/A

Recordem que Qualia fa un seguiment pedagògic de cada una de les activitats que realitzem a l’escola. Els alumnes que participin a les activitats realitzades per Qualia rebran un informe de seguiment de l’activitat a final de cada trimestre. A excepció de les activitats de gestió externa.


INSCRIPCIÓ I APLICATIU DE QUÀLIA

Podeu fer la inscripció a través de la APP/WEB https://app.lleurequalia.cat/ allà us haureu de registrar i crear un usuari des del qual podreu gestionar totes les extraescolars dels vostres fills o filles (altes, baixes, rebuts, canvis, etc.). Consulta el nostre tutorial per guiar-te en l'ús de l'app

A banda d’inscriure-us a les activitats i gestionar totes les extraescolars dels vostres fills o filles (altes, baixes, rebuts, canvis, etc.) a través del vostre compte d’usuari, també podreu veure-hi les fotos que els monitors/es publiquin! 

Per a qualsevol dubte ens podeu trucar o enviar un Whats App 615 95 34 84