Aquest any estrenem casa de colònies al llit de la Serra de Prades, es tracta de la Granja Escola Mas Baget
Situada en un dels llocs més bonics del Baix Camp, envoltada de boscos de pins i alzines, a un costat hi tenim muntanya i a l'altre el mar. 

Durant els dos torns de les colònies que farem aquest 2020 a Mas Baget, descobrirem i gaudirem de la pau, de la tranquil·litat i de l'harmonia de conviure amb els animals de la granja com els ponis, les gallines, els conills o la nostra estimada cabreta Nargó.

També tindrem l'oportunitat de descobrir el territori fent rutes, orientació i d'altres activitats d'aventura.

 

TORN3 | RURALITZA'T
Ens trobem en un futur no molt llunyà, a causa de la massificació industrial, dels cotxes, i de les grans construccions, els nostres boscos i camps estan en risc de desaparèixer totalment. Els animals i les plantes que viuen en aquests espais també estan cada cop més afectats.

Per sort, un grup de nens i nenes vinguts d'arreu, estan disposats i disposades a aturar tot això.
L'espai on es realitzen aquestes colònies és Mas Baget, una granja-escola amb terreny agrícola i amb alguns animals de granja.

En aquestes colònies descobrirem de primera mà que és el camp, d'on surten els aliments que mengem cada dia, com es cultiven i quins beneficis ens aporta la natura i el món rural. Donarem menjar i cuidarem els animals de la granja, treballarem l'hort, descobrirem els boscos, les plantes i els animals de la zona i sobretot, ens ho passarem d'allò més bé cuidant de la terra mentre juguem. 

COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES
Ens comunicarem amb les famílies a través de l'aplicació Dinantia. Dies abans de l'inici de les colònies donarem d'alta a l'aplicació a totes les famílies participants i enviarem indicacions explicant com funciona l'app. A Dinantia podreu veure les fotografies que publicaran els monitors i monitores, també us podreu comunicar amb ells en cas de necessitar-ho.
 
SORTIDA I ARRIBADA
A les 9:30 del mati, ens trobarem a l’estació d’autobusos de Tàrrega.
Tot seguit farem la recollida de documentació i de les targetes sanitàries. Finalment, els nens/es pujaran al bus i començarà la gran aventura. A les arribades el procès és el mateix però a la inversa. Quedarem a les 18:00 a l’estació d’autobusos de Tàrrega l’últim dia de les colònies. Allà farem el retorn de les targetes sanitàries i el comiat.
 
LES HABITACIÓNS
Els nens i nens escullen en quina habitació volen dormir segons les seves preferències.
En els torns dels més petits la distribució dels llits es fa a partir de l’edat, els més petits són els que es col·loquen a les lliteres de baix i més pròximes a la porta.
 
ELS ÀPATS
A Quàlia creiem que una de les coses més importants en el dia a dia, es l’alimentació, per aquest motiu, els nostres menús estan confeccionats per una dietista col·legiada i cuinats pel Daniel Colilles, cuiner expert des de fa molts anys. El nostre objectiu és aconseguir uns plats saludables intentant partir d’aliments de proximitat i ecològics.
 
 
ALÈRGIES I MEDICACIÓNS
Si algun participant està seguint un tractament mèdic o té alguna al·lèrgia cal que s'indiqui en el full d'inscripció que les famílies ompliran un cop feta la prereserva. També cal que es proti la medicació necessària per a cada dia, la recepta mèdica amb les dosis corresponents i l'autorització de subministre de medicaments signada. El director/a de les colònies i el monitor/a referent de l'infant seran els responsables de recordar a l'infant els horaris de la ingesta del medicament.
 
ENYORANCES
Quan aquests moments d'enyorança apareixen, els monitors i les monitores dediquen una especial atenció als nens i nenes que més ho necessiten a través de dinàmiques jocs i contes. Procuren reconduir la situació i, sense treure-li importància a l'enyorança, aconseguir que l'Infant es tranquil·litzi i gaudeixi al màxim de les colònies. En cas que es consideri que el nen o nena no pot reconduir la situació i ho està passant malament es truca a la família per tal de prendre una decisió conjunta al respecte.
 
EN CAS D'ACCIDENT
Si algun dels infants no es troba bé o es fa mal durant les colònies i necessita ajuda mèdica, el director avisa la família i es posa en marxa el protocol que tenim. Quàlia tramita una pòlissa d'assegurança que cobreix qualsevol incident que hi pugui haver a més a més cal destacar que l'equip de monitors de les colònies té coneixements de primers auxilis.
  • TORN 3, EL MÓN RURAL: Del 21 al 26 de juliol
 
  • EDAT: El torn 3 de les colònies de Quàlia és per a infants de 6 a 8 anys
 
  • PREU: 275€
  • (Opció de fer-ho en un pagament o en dos) 
 
  • CASA DE COLÒNIES: Les colònies es realitzaran a la casa colònies Mas Baget (Alforja)
Per venir a les colònies de Quàlia heu d'omplir el formulari d'inscripció, fent clic en el botó INSCRIU-TE A LES COLÒNIES.
Rebreu un correu de confirmació confirmant que teniu la plaça reservada. Més endavant us enviarem un correu electrònic donant-vos tota la informació per a realitzar el pagament de les colònies.
En cas que no hi hagi places al torn al qual us voleu apuntar us ho comunicarem per correu i us inclourem a la llista d'espera del torn.

El divendres 8 de maig realitzarem una reunió informativa amb totes les famílies que us heu apuntat a les colònies. Allà explicarem amb tots els detalls el funcionament de les colònies i resoldrem tots els dubtes que hi puguin haver.
Des de Quàlia apliquem alguns descomptes a les nostres colònies d'estiu. 
 
10% de descompte si us inscriviu 4 setmanes en qualsevol dels casalets d'estiu que organitza Quàlia (no acumulable a altres descomptes).

5% de descompte per cada germà/na inscrit/a (no acumulable a altres descomptes).

El preu inclou: