L'Agència Espacial NASOS ha enviat aquestes vacances d'hivern una robot a la Lluna, ella es diu Selene.

La Selene passarà unes festes de Nadal ben diferents! Nens i nenes, voleu conèixer la Selene i passar unes festes entre planetes, estels i galàxies? Juntes descobrirem moltíssimes coses sobre l'espai i el satel·lit de la Terra: la Lluna!
Us animeu a viure un Nadal espacial amb la Selene?

Preparada per conèixer el món de les trementinaires?
Inscriu-te al casal de primavera de Quàlia!


Registra't per veure tota la informació (preus, llocs, horaris, etc)
Pròximament publicarem la programació d'activitats del casal!

Els preus es poden veure modificats per canvi de normativa. De moment ens hem guiat per la fase 3, on podrien haver-hi 10 infants per monitor a l’exterior. En cas que no estiguem a fase 3, faríem un correu als inscrits per saber si hi segueixen interessats

1. Acceptem nens de cursos de P3 a 6è.

2. Descompte del 5% a cada un dels germans.

3. Descompte del 5% si t'apuntes a les 3 setmanes

4. Hi ha l’opció de fer el pagament en 2 vegades.

5. Hi ha un mínim de 8 inscripcions perquè el Casalet pugui obrir, en cas que no és pugui realitzar és trucarà a les persones afectades.

6. Preus promocionals fins el dilluns 13 de Desembre. A partir del dia 14 s’augmentaran un 10% els preus.

7. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 13 de desembre es retornarà el 100% de l’import. Del 14 al 21 de desembre es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 22 de desembre, un cop iniciada l’activitat només es retornarà el 25% de l’import.

8. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

9. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comport ament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsat s de l'activitat puntualment o permanentment.

10. Qualia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

11. No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals.

12. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.

13. Per qualsevol dubte ens podeu trucar al 663263494 (Klara Lopez Coordinadora de Qualia) o enviar un correu a hola@lleurequalia.cat