INFORMACIO BÀSICA CASAL D'ANGLESOLA
PREUS PROMOCIONALS FINS EL 11 DE JUNY!

DATES
Del 26 de juny a l’1 de setembre de 2023

ESPAI
Poliesportiu, menjador i pati de l'escola

HORARIS
Matins de 9:00h a 13:00h 

EDATS
Casalet: de I3 a 1r
Casalot: de 2n a 6è

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
Piscina els dimecres, dijous i divendres
Cursets els dimecres, dijous i divendres del mes de juliol
*Les setmanes que tenen cursets tenen un suplement de 4€ per setmana

TARIFES  CASAL
Nº SETMANES PREU MATÍ COST PER SETMANA
1 47,50€ 47,50€
2 93€ 46,50€
3 136,50€ 45,50€
4 178€ 44,50€
5 222,50€ 44,50€
6 267€ 44,50€
7 311,50€ 44,50€
8 356€ 44,50€
9 400,50€ 44,50€
*La quota de les setmanes que es realitzen cursets de natació augmentarà 4€ per setmana. 
* Les famílies no sòcies del AMPA tindran un increment de 5€ en la quota de la setmana.


EL CASALET I CASALOT

Aquest estiu, recuperem un clàssic però li donarem els tombs que a nosaltres ens agraden! (referència al Capità planeta) Serem els Pirates de terra endins: a la recerca de la Gaia!

Ens convertirem en pirates i serem als guardians del tresor més preuat del món... la GAIA, l'equilibri de la Terra! El que passa és que un malvat anomenat CAPITÀ MELIC, ens el prendrà! I haurem de navegar pels mars i els oceans més apassionants del planeta per recuperar aquest tresor! Setmana a setmana, superarem missions i reptes per trobar els diferents elements que permeten l'equilibri de la terra: Aire, Aigua, Foc, Terra i Amistat. 

Cada setmana girarà al voltant d’un d’aquests elements, i amb activitats com gimcanes, excursions, activitats artístiques, dinàmiques de grup, bicicletades, treballarem valors com el companyerisme, el respecte, la consciència ambiental, tot endinsant-nos a l’aventura de la recerca de la Gaia! Tot això, ho viurem amb uns personatges ben divertits: la Pirata Spiga, el Pirata Kòdul i el lloro Kiri, que ens acompanyaran durant tot el casalet.


0. Per fer ús de la piscina durant la jornada del Casal els infants a partir de 6 anys han de tenir l'abonament de la piscina o disposar de l'entrada del dia.

1.    Acceptem nens de cursos de I3 a 6è. 

2.    En cas de germans s’aplicarà un 5% descompte a cada germà. 

3.    10% descompte a les colònies de Quàlia (torn 3 i 4) si fas ús de 4 setmanes de casalet.

4.    Hi ha l’opció de fer el pagament en 2 vegades.

5.    Preus promocionals fins el 11 de juny omplint la INSCRIPCIÓ. A partir del dia 12 s’augmentaran un 10% els preus.

6.    Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè el Casalet pugui obrir, en cas que no és pugui realitzar es trucarà a les persones afectades.

7.    En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins l’11 de Juny es retornarà el 100% de l’import. Del 12 al 22 de Juny es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 26 de Juny, un cop iniciada l’activitat, només es retornarà el 25% de l’import. En cas que el casal es vegi interromput per causes del Coronavirus, es retornarà la part proporcional de la quota pagada per tal de cobrir les despeses de coordinació, material adquirit i costos de gestoria i monitoratge.

8.    No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

9.    Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment. 

10.    Quàlia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

11.    No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals.

12.    En cas que l'infant no assisteixi dies puntuals del Casal, no es retornarà l'import dels dies no assistits, degut a que el casal ja estarà en ple funcionament i les seves despeses consolidades. 

13.    La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.