INFORMACIO BÀSICA CASAL VEDRUNA
PREUS PROMOCIONALS FINS EL 2 DE JUNY!

EIX D'ANIMACIÓ
Ha succeït un fet terrible: el malvat WiiStation ha esborrat totes les històries del gran llibre dels contes i ara el món està a punt de quedar-se sense contes. El bibliotecari Casimiro vol tornar a escriure els contes, però necessita la nostra ajuda. Entre els nens i nenes del casalet hauran de trobar els personatges de les històries per recuperar el gran llibre dels contes. 
Cada setmana, entrarem al fantàstic món dels contes i coneixerem diferents personatges fantàstics que ens explicaran històries al·lucinants que trencaran tots els tòpics. 


DATES
Del 25 de juny al 6 de setembre

ESPAI
Escola Vedruna de Tàrrega

EDATS
Casalet de P3 a 1r  /  Casalot de 2n a 6è

HORARIS
Matí de 9.00h a 13.00h
Menjador de 13.00h a 15.00
Acollida de 8.30h a 9.00h

ACTIVITATS
Activitats en anglès l'última setmana


TARIFES CASAL                    
SETMANA                     MATÍ       
1    SETMANA                40€
2    SETMANES              78€
3    SETMANES            114€
4    SETMANES            148€
5    SETMANES            185€
6    SETMANES              22€
MENJADOR              
30€/SETMANA
ACOLLIDA         
5€/SETMANA
INSCRIPCIONS OBERTES DEL 3 D'ABRIL FINS AL 31 DE MAIG A LA SECRETARIA DE L'ESCOLA VEDRUNA DE TÀRREGA

1. Acceptem nens i nenes de cursos de P3 a 6è. 

2. En cas de germans s'aplicarà un 5% de descompte a cada germà inscrit.

3. Hi ha l’opció de fer el pagament en 2 vegades.

4. Preus promocionals fins el 2 de juny. A partir del dia 3 s’augmentaran un 10% els preus.

5. 10% de descompte a les colònies de Quàlia si fas ús de 4 setmanes de casal.

6. S'ha de realitzar la inscripció entre el 3 d'abril i el 31 de maig a la secretaria de l'Escola Vedruna de Tàrrega.

7. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè el Casalet pugui obrir, en cas que no és pugui realitzar es trucarà a les persones afectades.

8. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 2 de Juny es retornarà el 100% de l’import. Del 3 al 21 de Juny es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 22 de Juny, un cop iniciada l’activitat només es retornarà el 25% de l’import.

9. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

10. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment.

11. Qualia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

12. No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals.

13. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.