INFORMACIO BÀSICA CASAL DE MOLLERUSSA
Fes la teva inscripció

DATES
Del 29 de juny al 4 de setembre 
(Es podrà començar el casal sempre i quan estiguem en fase 3)

ESPAI
Escola Ignasi Peraire, piscines municipals i diferents entorns del poble.

EDATS
Casalet: P3 a 1r
Casalot: de 2n a 6è

HORARIS
Matí: De 8.30h a 13.30h
Menjador: de 13.00h a 15.30h

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
Dos dies a la setmana algunes activitats del casal es faran en anglès per aprendre’l d’una manera dinàmica a través de les activitats, jocs lúdics i recreatius. Segons l’edat i el nivell del grup es treballarà diferent vocabulari i l’speaking de les activitats corresponents.
Piscina cada dia una hora
LLOC D'INSCRIPCIÓ
Al taulell de la Piscina Coberta; al taulell de la primera planta de l’Ajuntament; online a www.mollerussa.cat. *Cal fer la inscripció com a màxim el dimecres de la setmana anterior a la que es vulgui començar l’activitat.

PREUS PER SETMANA

*Els preus inclouren material de mesures preventives i neteges extres pel Covid19. Enguany cal portar estoig individual de casa per les activitats creatives.

38€ per setmana i infant
30€ menjador per setmana i infant
DESCOMPTES SUBVENCIONATS PER L'AJUNTAMENT 
  • 5€ de descompte en la inscripció del segon germà en la mateixa setmana.
  • 5€ de descompte per a famílies nombroses o monoparentals (adjuntar fotocòpia de la documentació acreditativa).
  • 3€ de descompte per setmana/infant per les inscripcions realitzades online, fins el 19 de juny.


*Aquest any hi ha límit d'inscripcions: es prioritzaran les inscripcions de les famílies que ho necessitin per un tema de conciliació laboral.

1. Acceptem infants de cursos de P3 a 6è.

2. 10% descompte a les colònies de Quàlia si fas ús de 4 setmanes de casalet.

3. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè el Casalet pugui obrir, en cas que no es pugui realitzar és trucarà a les persones afectades.

4. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

5. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment.

6. Qualia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

7. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.

8. Per qualsevol dubte ens podeu trucar al 663263494 (Klara Lopez – Coordinadora de Qualia) o enviar un correu a klopez@aalba.cat
REUNIÓ DE FAMÍLIES