INFORMACIO BÀSICA CASAL DE LA FULIOLA
Fes la teva inscripció

DATES
Del 28 de juny al 10 de setembre

ESPAI
Gimnàs de l'escola, piscines municipals i diferents entorns del poble.

HORARIS
Matí de 9.00h a 13.00h

Menjador de 13.00h a 15.00h (durant el mes de juliol i setembre)

EDATS
Casalet d'estiu: de P3 a 2n
Campus d'esiu: de 3r a 6è
Campus jove: de 5è a 2n d'ESO (del 23 d'agost al 10 de setembre)

*Tots els preus dels casals inclouren material de mesures preventives i neteges extres pel Covid19. Enguany cal portar estoig individual de casa per les activitats creatives.
CASALET D'ESTIU
Aquest estiu, coneixerem l'Antoine, el conserge de la galeria d'art del poble! Està molt content amb la seva feina, i li apassionen els quadres! Però a la galeria hi passen coses misterioses... Els personatges dels quadres canten, canvien de cara d'un dia per l'altre, les pedres volen, els colors es barregen, els objectes desapareixen.... tot un misteri!
A primera hora del matí, farem una hora d'estudi assistit. 
TARIFES CASALET D'ESTIU
A partir de 37,5€/ setmana 
(cada setmana extra es rebaixa el preu)
ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
Cursets de natació durant el mes de juliol
MENJADOR
30€/ setmana
*Places màximes del campus d'estiu i casalet conjuntament: a juliol i setembre: 30 infants. Places màximes a agost: 10 infants.
 
CAMPUS D'ESTIU
Es faran activitats lúdiques, descobertes a l’entorn, exploració, orientació, excursions, bicicletades, activitats esportives, i molt més! A primera hora del matí, farem una hora d'estudi assistit. 

TARIFES CASALET D'ESTIU
PREU SÒCIES AFA: 37,5€ / setmana
PREU NO SÒCIES AFA: 40,5€ / setmana
ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
Cursets de natació durant el mes de juliol
MENJADOR
30€/ setmana
*Places màximes del campus d'estiu i casalet conjuntament: a juliol i setembre: 30 infants. Places màximes a agost: 10 infants.
 
CAMPUS JOVE (DEL 23 D'AGOST AL 10 DE SETEMBRE)
Es faran activitats lúdiques, descobertes a l’entorn, exploració, orientació, excursions, bicicletades, activitats esportives... També farem tallers de sensibilització, tallers d'artesania i molt més! A primera hora del matí, farem una hora d'estudi assistit. 

TARIFES CASALET D'ESTIU
28€ / setmana
MENJADOR
30€/ setmana
 
Activitats estan subvencionades pel programa PROA+ i el PMOE. 

  1.  Acceptem infants de cursos de P3 a 6è. Els infants de P2 podran inscriure’s les setmanes del setembre. Al Campus Jove s'accepten de 5é primaria a 2n eso.
 
  1. En cas de germans s’aplicarà un 5% descompte a cada germà. 
 
  1. Hi ha l’opció de fer el pagament en 2 vegades.
 
  1. Tots els nens/es han de tenir l’abonament de les piscines per poder gaudir-ne.
 
  1. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè el Casalet pugui obrir, en cas que no és pugui realitzar es trucarà a les persones afectades.
 
  1. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 13 de Juny es retornarà el 100% de l’import. Del 14 al 27 de Juny es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 28 de Juny, un cop iniciada l’activitat, només es retornarà el 25% de l’import. En cas que el casal es vegi interromput per causes del Coronavirus, es retornarà la part proporcional de la quota pagada per tal de cobrir les despeses de coordinació, material adquirit i costos de gestoria i monitoratge.
 
  1. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.
 
  1. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment. 
 
  1. Qualia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.
 
  1. No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals.
 
15. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació. 
REUNIÓ DE FAMÍLIES