INFORMACIÓ BÀSICA ESPLAI ESPRAI JACINT VERDAGUER
Fes la teva inscripció

PREUS PROMOCIONALS FINS EL 12 DE JUNY!


DATES
Del 27 de juny al 2 de setembre

ESPAI
Escola Jacint Verdaguer

EDATS
Casalet de P3 a 1r
Casalot de 2n a 6è


HORARIS
Matí de 9h a 13h
Acollida matinal 1 de 8h a 9h
Acollida matinal 2 de 8.30h a 9h
Acollida migdia de 13h a 13.30h
Menjador de 13h a 15h (fins el 12 d'agost)


ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
Piscina 1 dia a la setmanaTARIFES  CASAL


SETMANES            MATÍ        COST SETMANA        


1                             44,5€                44,5€                       


2                               87€                 43,5€                          


3                           127,5€                42,5€                   


4                              166€                41,5€                    


5                           207,5€                41,5€                          


6.                             249€                41,5€                   


7                           290,5€                41,5€   


8                             332€                 41,5€                          


9                          373,5€                41,5€                  


10                           415€                41,5€   


*El preu de l'acollida matinal 1 és de 13€ per setmana.
*El preu de l'acollida matinal 2 és de 6,5€ per setmana.
*El preu de l'acollida migdia és de 6,5€ per setmana.
*El preu del menjador és de 32,5€ per setmana. 


EIX D'ANIMACIÓ CASALET I CASALOT
Aquest estiu fa 10 anys que Quàlia va oferir Casals d’Estiu per primera vegada. Per celebrar tot el camí recorregut, proposarem un eix molt especial! L’eix de l’Estiu 2022 es basarà en recordar el recorregut de tots els estius, i ens acompanyaran tots els personatges que han protagonitzat les aventures de petits i grans dels Casals de Quàlia al llarg d’aquests 10 anys. 

Folklore i cultura, contes educatius, viatge entre galàxies, un follet molt distret, súper-herois i súper-heroïnes, el regne del Cap de Trons, el joc del Qualianji, salvem la Terra dels malèfics de l’escalfament global, el món dels Qualis… Una setmana, mil aventures!

Innovarem amb noves activitats i recuperarem les activitats estrella de cada any! Ens endinsarem en aventures, reptes i missions que ens proposarà cada personatge setmana a setmana.


1- Acceptem infants de cursos de P3 a 6è.
 
2- Descompte del 5% a cada un dels germans.  

3- Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè el Casalet pugui obrir, en cas que no es pugui realitzar s’avisarà a les persones afectades.

4- S’ha de fer la inscripció per l’aplicatiu de Quàlia: app.lleurequalia.cat

5- La quota del casalet es girarà en un sol pagament.

6- Preus promocionals fins el diumenge dia 26 de març. A partir de dilluns dia 27, s’augmentaran un 10% els preus.

7- No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Qualia  no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

8- Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no segueixin les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o  permanentment. 

9- Quàlia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

10- En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 27 de març es retornarà el 100% de l’import. Del  28 de març al 2 d’abril es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 3 d’abril, un cop iniciada l’activitat només es retornarà el 25% de l’import. Aquest escalat de retorn és degut a cobrir costos: contractació personal, material, organització i gestió. 

11- No es contempla ajudes per famílies nombroses o monoparentals.

12- La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.

13- Per qualsevol dubte ens podeu trucar a la coordinadora de Quàlia o enviar un correu a  casals@lleurequalia.cat

1. Quan es gira la quota?
El gir bancaria es farà a principi de juliol. Si heu posat l'opció de 2 pagaments es gira la meitat a principi de juliol i l'altra meitat a principi d'agost. A principi de setembre es girarà tot el que quedi pendent.

En cas de cobrar setmanes que finalment no es realitzin, els retornarà la part proporcional.

2. En les estones de piscina, qui vigila els infants?
A totes les piscines que anem hi ha socorrista de la mateixa piscina, a la vegada, el monitor/a estarà amb tota l'atenció i acompanyant els infants en tot moment. Abans de començar el casal, es revisa i s'acorda el protocol amb els gestors de la piscina.

És obligatori portar "manguitos" o algun sistema de flotació, a tots els infants que no sàpiguen nadar.

3. Fins quan puc apuntar-me una altra setmana?
Sempre que hi hagi places, et pots apuntar al casal fins el dimecres de la setmana anterior.

4. Es pot apuntar dies puntuals o la meitat de la setmana?
No oferim aquesta opció, ja que la programació pedagògica de les activitats són setmanals i els infants perdrien el fil si no venen cada dia. I si només venen un dia no entendran el funcionament del casal i poden anar perduts. A més, a nivell organitzatiu ens és molt complicat la gestió dels grups d'infants i monitors amb tanta possibilitat d'altes i baixes.

5. On puc veure la programació d'activitats i material necessari?
Cap a mitjans de juny, un cop feta la formació amb tot l'equip de monitors penjarem una setmana model a la web. A part, cada setmana us entregarem l'horari corresponent amb les activitats concretes i tot el que necessiteu saber.
Hi ha un programa diferent cada setmana on treballem diversos valors. Cada setmana està relacionada amb un eix d'animació que ens introdueix totes les activitats que es van realitzant.

Aquest any Quàlia estem de celebració! Fa 10 anys que oferim casals d'estiu i que sembrem de lleure les vacances dels infants! Aquest estiu, viatjarem a l'Univers de Quàlia i coneixerem els personatges que ens han acompanyat tots aquests anys. Ens retrobarem amb els nostres amics Qualia, tornarem a jugar al joc del Qualianji, coneixerem el Don pedro, l'extraterrestre Sputnik, el llibre màgic... i setmana a setmana, ens endinsarem als seus mons on descobrirem la importància dels valors.

6. Com es fa la comunicació amb les famílies?
Ens comunicarem amb les famílies a través de l'aplicació de Quàlia. A l'app podreu veure les fotografies que publicaran els monitors i monitores, i també us podreu comunicar amb el/la coordinador/a en cas de necessitar-ho. També podreu parlar-hi cada dia en les entrades i sortides.

7. Com es gestionen al·lèrgies i medicacions?
Si algun participant està seguint un tractament mèdic o té alguna al·lèrgia cal indicar-ho a l'hora de fer la inscripció i també cal que s'indiqui en el full d'autorització que les famílies ompliran. També cal que es porti la medicació necessària per a cada dia, la recepta mèdica amb les dosis corresponents i l'autorització de subministrament de medicaments signats. El director/a del casal o monitor/a referent de l'infant seran els responsables de subministrar la medicació.
REUNIÓ DE FAMÍLIES 2022